BAUFORMAT konyhabútorok

BAUFORMAT konyhabútorok

  • 180 front választható
  • prémium konyhabútor
  • 5 év garancia
  • a legújabb BLUM vasalatok
  • egyedi megoldások
  • minőség felső fokon,  Made in Germany
  • akár 78 cm-es szekrények, így 10%-kal több rakodóhely

1929-ben a négy Baumann testvér alapította a társaságot Löhne-ben. A "bau-for-mat fit kitchen" termékcsalád forgalmazása 1961-ben kezdődött. Innen ered a cég mai neve a Bauformat, melyre az 1980-as években változtattak.

A német újraegyesítés után 1991-ben a Bauformat megszerezte a Burger Küchenmöbel céget is.1998-ban alapították meg a Badea leányvállalatot, amely fürdőket gyárt. Jelenleg 60 országba találunk képviseletet. A cég jelenleg a 6. a német konyhagyártók TOP10-es listáján.

Büszkék a "Made in Germany" márkajelzésre, amely messze túlmutat a terméken. Célzott beruházások, korszerű gyári létesítmények, hatékony termelési technológiák, magas környezetvédelmi normák és felelős beszállítók.

A termékek nem csak modernek, hanem fenntarthatóak és tartósak is. Mélyen gyökerező értékek, melyek minden egyes ajtó mögött és a konyhánk minden fiókjában felfedezhetők.

Ízelítő a BAUFORMAT konyhabútor frontválasztékából:

Bemutató videók a konyhabútorokról KATTINTS

Képek BAUFORMAT konyhabútorokról:


RÓLUNK

RÓLUNK

Konyha for You konyhastúdió

Konyhastúdiónkat 2017-ben alapítottuk, azzal a céllal, hogy bővítsük a Magyarországon fellelhető és elérhető konyhagyártók palettáját és ezzel reményeink szerint segítséget, megoldást találjunk sok olyan vásárlónak, akinek a szíve ügye a konyhája.

Széles választék

Választékunk kialakításában törekedtünk és törekszünk arra, hogy minél szélesebb skálán mutassuk be a fellelhető stílusokat, trendeket. Lépést tartsunk az új technológiákkal, ajtófrontok, munkalapok, vasalatok területén, természetesen nem elfeledve a már jól beváltakat (tömörfa, kő)

Magas ár-érték arány

Fontos szempont, hogy ezekhez minél jobb értékarány és magas minőség társuljon, ezért termékeink kizárólag gyárban, automatizált sorokon készülnek. A mai technikai fejlettség azonban már nem zárja ki az egyedi megoldásokat!

Színek, anyagok

A választható színek, anyagok, formák, variációk sokasága olyan bútorokat eredményeznek, amelyekre a sablonosság nem jellemző. Olyan hangulatot teremthetünk, olyan összeállítást készíthetünk, ami jól tükrözi a használója igényeit és ráadásul a szomszédnak ugyanolyan nincsen, kivéve, ha megirigyelte tőlünk….
A konyhák tervezésében és kivitelezésében több mint 10 éves tapasztalat áll mögöttünk, nem titok, más társaságoknál szereztük a tapasztalatainkat….

Praszna Tibor
stúdió vezető

KAPCSOLAT

KAPCSOLAT

konyhaforyou logo

Elköltöztünk!

Új címünk:
1119 Budapest, Fehérvári út 83.

Telefonszám:
+36 20 352 7895

Email cím:
kapcsolat@konyhaforyou.hu

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek 10 - 18 óráig
Szombat 10 - 15 óráig
Vasárnap és Ünnepnap: ZÁRVA

Az üzlet környékén a parkolás ingyenes.

Megközelítés tömegközlekedéssel:

M4  vagy  4-es villamos végállomás
Újbuda - átszállás 17,41,47,48,56 villamosokkal 3. megálló (Etele út/Fehérvári út)

1-es villamos  (Etele út/Fehérvári út) 1 perc séta a stúdióig.

KÉRDÉSED VAN?

KÜLDD EL ÜZENETBEN