BRW konyhabútorok

BRW konyhabútorok

  • 32 féle front
  • 3 év garancia
  • BLUM vasalatok
  • jó ár-érték arány
  • klasszikus és modern stílus
  • könnyű szállíthatóság

Minőségi konyhabútor Lengyelországból

A Black Red White bútorgyártó vállalatot 1991-ben alapították, jelenleg Lengyelország legnagyobb bútor gyártója, több mint 25 éves múltra tekint vissza.
Kínálatukban a klasszikus és modern konyhák mellett a lakás minden területére találunk megoldást (nappali, hálószoba, étkező, iroda és gyerekszoba) tömörfából, MDF-ből vagy dekorlapból.

A SENSO konyhabútorok BLUM vasalatokkal ellátottak, a korpuszok és frontok minőségi ellenőrzésen esnek át, az alapanyagok Európa megbízható gyáraiból származnak, így a végeredmény egy kiváló minőségű jó ár-érték arányú termék.

Ízelítő a BLACK RED WHITE konyhabútorok frontválasztékából:

Ezekből a korpusz színekből lehet választani:

A munkalapok színei:

Fogantyúk, amivel a konyhabútor kérhető:

Képek BLACK RED WHITE konyhabútorokról:


RÓLUNK

RÓLUNK

Konyha for You konyhastúdió

Konyhastúdiónkat 2017-ben alapítottuk, azzal a céllal, hogy bővítsük a Magyarországon fellelhető és elérhető konyhagyártók palettáját és ezzel reményeink szerint segítséget, megoldást találjunk sok olyan vásárlónak, akinek a szíve ügye a konyhája.

Széles választék

Választékunk kialakításában törekedtünk és törekszünk arra, hogy minél szélesebb skálán mutassuk be a fellelhető stílusokat, trendeket. Lépést tartsunk az új technológiákkal, ajtófrontok, munkalapok, vasalatok területén, természetesen nem elfeledve a már jól beváltakat (tömörfa, kő)

Magas ár-érték arány

Fontos szempont, hogy ezekhez minél jobb értékarány és magas minőség társuljon, ezért termékeink kizárólag gyárban, automatizált sorokon készülnek. A mai technikai fejlettség azonban már nem zárja ki az egyedi megoldásokat!

Színek, anyagok

A választható színek, anyagok, formák, variációk sokasága olyan bútorokat eredményeznek, amelyekre a sablonosság nem jellemző. Olyan hangulatot teremthetünk, olyan összeállítást készíthetünk, ami jól tükrözi a használója igényeit és ráadásul a szomszédnak ugyanolyan nincsen, kivéve, ha megirigyelte tőlünk….
A konyhák tervezésében és kivitelezésében több mint 10 éves tapasztalat áll mögöttünk, nem titok, más társaságoknál szereztük a tapasztalatainkat….

Praszna Tibor
stúdió vezető

KAPCSOLAT

KAPCSOLAT

konyhaforyou logo

Elköltöztünk!

Új címünk:
1119 Budapest, Fehérvári út 83.

Telefonszám:
+36 20 352 7895

Email cím:
kapcsolat@konyhaforyou.hu

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek 10 - 18 óráig
Szombat 10 - 15 óráig
Vasárnap és Ünnepnap: ZÁRVA

Az üzlet környékén a parkolás ingyenes.

Megközelítés tömegközlekedéssel:

M4  vagy  4-es villamos végállomás
Újbuda - átszállás 17,41,47,48,56 villamosokkal 3. megálló (Etele út/Fehérvári út)

1-es villamos  (Etele út/Fehérvári út) 1 perc séta a stúdióig.

KÉRDÉSED VAN?

KÜLDD EL ÜZENETBEN