Egyedi munkalapok, panelek

A munkalap kiválasztásánál fontos szempont a család mérete és a főzési szokásaink, de vannak nem elhanyagolható objektív döntési kritériumok is, ezek lehetnek például a kopásállóság, a tisztíthatóság, a szín és a mintázat. Persze minden munkalap minden elvárásnak nem tud megfelelni. Bemutatunk pár egyedi munkalap inspirációt, ami segíthet a döntésben, ha nem a megszokott megoldást választaná, hanem egyedi anyagokkal varázsolná szebbé a konyhabútorát.

Ceramic by Lechner

A kerámia munkalap újdonságnak számít a konyhai munkalapok terén, de bizonyos tulajdonságai egyre népszerűbbé teszik a vásárlók körében. A porcelán munkafelület rendkívül karcálló és nem porózus anyag, nem veszi fel a vizes vagy zsíros folyadékokat, ezért könnyen tisztítható és higiénikus. Ezen termékek nem szennyezik a környezetet és teljes egészében újrahasznosíthatóak. 18, 40 vagy 60 mm-es vastagságban is elérhető. Páratlan design, magas használati érték, természetes anyag és alacsony ápolási követelmények.

Inspiráció:

Színválaszték:

myLeStone by Lechner

Tapasztalja meg a természetes kő munkalapok világát a konyhájában, ez az anyag tükrözi a biztonságot és a stabilitást. A természetes anyagokkal való lakberendezés reneszánsza van, minél több fával és kővel burkoljuk a házunkat kívül és belül egyaránt. A hagyomány és az eredetiség párosítása miatt a kőből készült pultok a megbízhatóságot sugározzák, ez egy darab luxus, amiben minden nap gyönyörködhet.

Inspiráció:

Színválaszték:

Legranto by Lechner

Ha szereti a természetes követ, akkor a kvarckő munkalapot egyszerűen imádni fogja. A kvarc érzésre és kisugárzásra teljesen megegyezik a természetes kővel. A mesterséges kő (kvarc) lehetőséget ad arra, hogy következetes színeket és mintázatokat állítsanak össze. Sok vonzó dekorációs és tervezési lehetőséget kínál fel annak érdekében, hogy Ön megvalósítsa ötleteit. 12, 30, 40 és 60 mm-es vastagságban is elérhető.

Inspiráció:

Színválaszték:

LaVico/Vitro by Lechner

Az üvegből készült munkafelület a modern konyha tervezésének trendje és esztétikailag verhetetlen. A rendkívüli konyhapult egyszerre teljesíti a legmagasabb higiéniai követelményeket . A konyhában egy üveges felület különösen figyelemfelkeltő, szinte mágikusan vonzza a szemet. Az átlátszó felületek kiemelik a színek fényességét, a matt/szatén felületek pedig szétszórják a fényt a helyiségben. Üvegből készíthető munkalap és hátfal is. Az üveg munkalap szilárd anyagú, finom és selymes fényű.

Inspiráció:

Színválaszték:

Abaro by Lechner

Ha nem fél a konyhában attól, hogy vigyázni kell a felületre és elfogadja azt, hogy a fa felületek a használattól és az idő múlásától megkopnak, akkor egy természetes anyag való Önnek. A tömör fa tartós és megújuló forrás. Kellemes beltéri légkört biztosít, egyedülálló felülete meleg és selymes hatású. A tömör fa munkalapot 3-szor kezelik egy speciális biológiai felhasználásra szánt olajjal, amelyet a konyhai szektor számára fejlesztettek ki. Rendszeresen ápolni kell, hogy sokáig élvezhesse szépségét.

Inspiráció:

Színválaszték:

Laminált munkalap

A laminált munkalap a legjobb választás, ha az ár-érték arányt vesszük alapul. Ezek a legnépszerűbb és leggyakrabban használt felületek. Az ilyen típusú konyhai munkalapok színe és mintázata korlátlan lehetőséget biztosít, a fa és kő utánzatok nagyon tartósak és könnyen tisztíthatóak. A paletta nagyon széles, a sima felületektől a strukturált és dombornyomott kőimitációig minden elérhető.

Inspiráció:

Színválaszték:

elements by Lechner

A jövőben az ásványanyagból készült felületek nemcsak a magas színvonalú tervezést, hanem a funkcionalitást is kielégítik. Ez az anyag egy modern, átfestett szilárd felület, ami teljesen újrahasznosítható. 10 mm vastag lap, ami kérhető (hordozólapra ragasztva) vastagabb kivitelben is. Ez egy homogén felület, amely nem kíván különösebb felületkezelést ezért könnyen tisztítható. Évekig tartó kemény használat után is az ásványanyag újra megmunkálható.

Inspiráció:

lechner_mineralwerkstoff_arbeitsplatte_dekor_snow-white

Színválaszték:

csm_lechner_mineralwerkstoff_dekor_x413_snow_white.tif_06dba10e7e

Compact by Lehner

A Compact termék robosztus, tartós és vízálló munkalap. A 12 mm-es melamin-gyanta kötésű lapok nagy nyomás alatt rugalmassá és tartóssá válik. Hasonló felületeket használnak a fürdőszobákban és a szabadban is, mivel ellenállnak a párának és a hőmérséklet ingadozásának. A munkalap széle mindig fekete színű. Másik változata a Compact solid 12 mm-es tömörfa panel, ami szintén préseléssel készül, a 9mm-es mag két oldalára fa furnér kerül.

Inspiráció:

Színválaszték:

Ha bármi kérdése lenne a fenti termékekkel kapcsolatban kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk a lap alján található elérhetőségek egyikén vagy látogasson el konyhastúdiónkba.


RÓLUNK

RÓLUNK

Konyha for You konyhastúdió

Konyhastúdiónkat 2017-ben alapítottuk, azzal a céllal, hogy bővítsük a Magyarországon fellelhető és elérhető konyhagyártók palettáját és ezzel reményeink szerint segítséget, megoldást találjunk sok olyan vásárlónak, akinek a szíve ügye a konyhája.

Széles választék

Választékunk kialakításában törekedtünk és törekszünk arra, hogy minél szélesebb skálán mutassuk be a fellelhető stílusokat, trendeket. Lépést tartsunk az új technológiákkal, ajtófrontok, munkalapok, vasalatok területén, természetesen nem elfeledve a már jól beváltakat (tömörfa, kő)

Magas ár-érték arány

Fontos szempont, hogy ezekhez minél jobb értékarány és magas minőség társuljon, ezért termékeink kizárólag gyárban, automatizált sorokon készülnek. A mai technikai fejlettség azonban már nem zárja ki az egyedi megoldásokat!

Színek, anyagok

A választható színek, anyagok, formák, variációk sokasága olyan bútorokat eredményeznek, amelyekre a sablonosság nem jellemző. Olyan hangulatot teremthetünk, olyan összeállítást készíthetünk, ami jól tükrözi a használója igényeit és ráadásul a szomszédnak ugyanolyan nincsen, kivéve, ha megirigyelte tőlünk….
A konyhák tervezésében és kivitelezésében több mint 10 éves tapasztalat áll mögöttünk, nem titok, más társaságoknál szereztük a tapasztalatainkat….

Praszna Tibor
stúdió vezető

KAPCSOLAT

KAPCSOLAT

konyhaforyou logo

Elköltöztünk!

Új címünk:
1119 Budapest, Fehérvári út 83.

Telefonszám:
+36 20 352 7895

Email cím:
kapcsolat@konyhaforyou.hu

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek 10 - 18 óráig
Szombat 10 - 15 óráig
Vasárnap és Ünnepnap: ZÁRVA

Az üzlet környékén a parkolás ingyenes.

Megközelítés tömegközlekedéssel:

M4  vagy  4-es villamos végállomás
Újbuda - átszállás 17,41,47,48,56 villamosokkal 3. megálló (Etele út/Fehérvári út)

1-es villamos  (Etele út/Fehérvári út) 1 perc séta a stúdióig.

KÉRDÉSED VAN?

KÜLDD EL ÜZENETBEN