SZOLGÁLTATÁSUNK

SZOLGÁLTATÁSUNK

A SZOLGÁLTATÁS TARTALMA

Böngészés helyett ajánlatkérés – minősített kereskedőktől.

Leegyszerűsítettük számodra a keresést. Elég ha megadod a vásárláshoz szükséges adatokat a keresett termékkel kapcsolatban és a pontos igény alapján a kereskedők fognak megkeresni téged.

A szolgáltatás előnyei
  • egyszer kell csak megadnod az adatokat és mi továbbitjuk a megvelelő üzleteknek, szolgáltatóknak
  • több ajánlat közül választhatod ki a számodra leginkább megfelelőt
  • partnereink részleteiben látják, hogy mire van szükséged, így pontosabb ajánlatot tudnak küldeni
Azt nyújtjuk, ami a multikból hiányzik – valódi tanácsok és személyes értékesítés.

Szolgáltatásunkkal a multikkal szemben szeretnénk segíteni a helyi gyártóknak és kereskedőknek akik így kedvezőbb árakat és jobb minőséget tudnak nyújtani könnyebben kalkulálható költségekkel.

Szolgáltatásunk 100%-ban díjmentes
  • Kérdésed van?

    Küldd el üzenetben.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

RÓLUNK

RÓLUNK

Konyha for You konyhastúdió

Konyhastúdiónkat 2017-ben alapítottuk, azzal a céllal, hogy bővítsük a Magyarországon fellelhető és elérhető konyhagyártók palettáját és ezzel reményeink szerint segítséget, megoldást találjunk sok olyan vásárlónak, akinek a szíve ügye a konyhája.

Széles választék

Választékunk kialakításában törekedtünk és törekszünk arra, hogy minél szélesebb skálán mutassuk be a fellelhető stílusokat, trendeket. Lépést tartsunk az új technológiákkal, ajtófrontok, munkalapok, vasalatok területén, természetesen nem elfeledve a már jól beváltakat (tömörfa, kő)

Magas ár-érték arány

Fontos szempont, hogy ezekhez minél jobb értékarány és magas minőség társuljon, ezért termékeink kizárólag gyárban, automatizált sorokon készülnek. A mai technikai fejlettség azonban már nem zárja ki az egyedi megoldásokat!

Színek, anyagok

A választható színek, anyagok, formák, variációk sokasága olyan bútorokat eredményeznek, amelyekre a sablonosság nem jellemző. Olyan hangulatot teremthetünk, olyan összeállítást készíthetünk, ami jól tükrözi a használója igényeit és ráadásul a szomszédnak ugyanolyan nincsen, kivéve, ha megirigyelte tőlünk….
A konyhák tervezésében és kivitelezésében több mint 10 éves tapasztalat áll mögöttünk, nem titok, más társaságoknál szereztük a tapasztalatainkat….

Praszna Tibor
stúdió vezető

KÉRDÉSED VAN?

KÜLDD EL ÜZENETBEN