NOBILIA konyhabútorok

NOBILIA konyhabútorok

  • 70 féle front
  • 5 év garancia
  • BLUM vasalatok
  • jó ár-érték arány
  • prémium konyhabútor
  • minőség felső fokon,  Made in Germany
  • akár 79 cm-es szekrények, így 10%-kal több rakodóhely

1945-ben egy asztalosmester Johann Stickling és testvére Willy Stickling megalapította a cégét, mely akkor még kisbútorok gyártásával foglalkozott. 1947-ben felvették kínálatukba a konyhai tálalószekrényeket. 1956-ban a cég termelésének jelentős részét már a konyhabútor gyártás adta.1967-től kezdve a cég Nobilia néven forgalmazza beépített konyhabútorait.

1977-ben több mint 600 alkalmazottal a Nobilia piacvezetővé vált a németországi konyhabútor piacon.

2007-től Európa egyik legnagyobb konyhabútor gyártója. A legmodernebb technológia segítségével jelenleg kb. 110ezer négyzetméteren több mint 350 ezer konyha készül itt évente, amit a cég saját járműparkjával 144 kamionnal szállít több mint 65 országba.

A Nobilia konyhabútorai tökéletesen igazodnak a helyiségéhez és a felmerülő igényeihez. Teljes felszereltség mellett, intelligens megoldásokat kínál az ergonomikus tér kialakításához, kiemelkedő stílusban.

A NOBILIA bútorok sikerének alapja, hogy a német minőséghez kiváló ár-érték arány párosul.

Stílusok:

MODERN KONYHA

Legyen fahatású, lakkozott vagy üveg jellemzője a letisztult design, az elegancia, a funkcionalitás, a praktikus elemek és a kiváló minőség. A különböző anyagok kombinációja és az izgalmas kontrasztok biztosítják, hogy a modern konyhák soha ne legyenek unalmasak és mindig a jövőbe mutassanak. Egyenes vonalvezetés, 60-90-120 cm fektetett felsőszekrények, hátfalpanelek és elnyújtott vagy szögletes fogantyúk.

  • LINE-N (fogantyú nélkül)

Purista design, idegen hatásokat, trendeket kizáró stílus. A fogantyú nélküli konyhák különleges nyugalmat keltenek, és kiemelik a lényegre összpontosító tervezést. Kiváló minőségű, innovatív. A fogantyú nélküli konyha kihangsúlyozza a tulajdonos modern életmódját.
Elegáns kialakítás és a sima, egyszerű felületek rendezett benyomást keltenek.

NATURAL

A Natural konyhák modern hangulatot teremtenek a különféle fa dekorokkal, elegáns struktúrákkal és meleg árnyalatokkal. Tökéletes párosítása a kényelemnek és legmagasabb tervezési normáknak.
A fa mintázatú elegáns frontok harmóniát teremtenek az ízlésesen berendezett szobákkal és otthonos légkört teremtenek. A bámulatosan élethű fa dekorok különleges hangulatot kölcsönöznek a konyháknak. Funkcionálisak, praktikusak és kényelmet sugároznak, akár LINE- N (fogantyú nélkül) kidolgozással, akár hagyományosan fogantyú kialakítással tervezték.

  • COLOR CONCEPT

A színek szabadsága. Ez a szín- és dekorációs rendszer lehetővé teszi, hogy a kreativitást egy magasabb szintre emeljük. A nyitott polcegységek széles választéka, a fedlapok, a függőleges panelek és sok hasonló kiegészítés lehetővé teszi k a konyhák még sokoldalúbb és testre szabottabb tervezését.

KLASSZIKUS KONYHA

Rusztikus, időt álló formák, keretes ajtók, dekoratív kiegészítők, pilaszterek, mindez modern technológiával kombinálva. A frontok tömörfa, furnérozott, festett vagy fóliás kivitellel, általában világos tónusú, pasztell színek vagy a fa természetességét kihangsúlyozó pác színek karakteres üvegajtók. Családias, meghitt, nyugalmat árasztó praktikus összeállítások.

  • LANDHAUS

Egy örök stílus, amely egyre népszerűbb a fiatalok körében is. Jellemzője a tiszta formák, lágy vonalak, természetes dekorációk és színek használata. A részletek a konyhának a kor igényeihez igazodó megjelenést adnak otthonos hangulattal. Az innovatív konyhai technológiáknak köszönhetően a hagyomány és a modernitás sikeres kombinációhoz vezet.
Szeretne egy csipetnyi vidéki levegőt otthonában? Ezt egy Landhaus konyha teszi lehetővé. A természetes anyagok és a kifinomult formák elfelejtetik a hektikus város életet, és emlékeztetnek az vidék csendesebb életére.

Ízelítő a NOBILIA konyhabútor frontválasztékából:

Ezekből a korpusz színekből lehet választani:

A munkalapok színei:

Fogantyúk, amivel a konyhabútor kérhető:

Választható hátfal dekorok:

Bemutató video a konyhabútorokról KATTINTS

Képek NOBILIA konyhabútorokról:


RÓLUNK

RÓLUNK

Konyha for You konyhastúdió

Konyhastúdiónkat 2017-ben alapítottuk, azzal a céllal, hogy bővítsük a Magyarországon fellelhető és elérhető konyhagyártók palettáját és ezzel reményeink szerint segítséget, megoldást találjunk sok olyan vásárlónak, akinek a szíve ügye a konyhája.

Széles választék

Választékunk kialakításában törekedtünk és törekszünk arra, hogy minél szélesebb skálán mutassuk be a fellelhető stílusokat, trendeket. Lépést tartsunk az új technológiákkal, ajtófrontok, munkalapok, vasalatok területén, természetesen nem elfeledve a már jól beváltakat (tömörfa, kő)

Magas ár-érték arány

Fontos szempont, hogy ezekhez minél jobb értékarány és magas minőség társuljon, ezért termékeink kizárólag gyárban, automatizált sorokon készülnek. A mai technikai fejlettség azonban már nem zárja ki az egyedi megoldásokat!

Színek, anyagok

A választható színek, anyagok, formák, variációk sokasága olyan bútorokat eredményeznek, amelyekre a sablonosság nem jellemző. Olyan hangulatot teremthetünk, olyan összeállítást készíthetünk, ami jól tükrözi a használója igényeit és ráadásul a szomszédnak ugyanolyan nincsen, kivéve, ha megirigyelte tőlünk….
A konyhák tervezésében és kivitelezésében több mint 10 éves tapasztalat áll mögöttünk, nem titok, más társaságoknál szereztük a tapasztalatainkat….

Praszna Tibor
stúdió vezető

KAPCSOLAT

KAPCSOLAT

konyhaforyou logo

Elköltöztünk!

Új címünk:
1119 Budapest, Fehérvári út 83.

Telefonszám:
+36 20 352 7895

Email cím:
kapcsolat@konyhaforyou.hu

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek 10 - 18 óráig
Szombat 10 - 15 óráig
Vasárnap és Ünnepnap: ZÁRVA

Az üzlet környékén a parkolás ingyenes.

Megközelítés tömegközlekedéssel:

M4  vagy  4-es villamos végállomás
Újbuda - átszállás 17,41,47,48,56 villamosokkal 3. megálló (Etele út/Fehérvári út)

1-es villamos  (Etele út/Fehérvári út) 1 perc séta a stúdióig.

KÉRDÉSED VAN?

KÜLDD EL ÜZENETBEN