Nobilia - Az én otthonom, az én konyhám

Schüller - Konyha az élethez tervezve

Egy Schüller konyha többet jelent, mint egy hely, ahol az ételeket készítheti. Méltán válik az otthon szívévé, ahol egyszerre főzhet, dolgozhat, játszhat, élhet és nevethet. A prémium konyhabútor könnyed természetességgel simul bele az Ön életébe és harmóniában van családjának mindennapi dinamikájával.

A Nobilia konyhabútor az intelligens tervezés és a stílusos dizájn tökéletes kombinációja. Azonban sokkal többet rejt magában, mint egy esztétikus, német high-end konyhabútor: az Ön életszemléletét tükrözi minden egyes részletével. Legyen szó fenntarthatóságról, tűpontos rendszerezésről vagy praktikus kiegészítőkről, a Nobilia konyhában otthonra találhat.

Minden Nobilia konyhaszekrény teljesen egyedi és utánozhatatlan, akárcsak Ön. A gondos precizitás végigkíséri a prémium konyhabútor születését a tervezéstől az összeszerelésig. Mindezt több mint 75 éves tapasztalattal, maximális minőségellenőrzéssel és a természetvédelem szem előtt tartásával.

A Schüller konyhák az élethez készülnek, így minden apró részlet kiemelt jelentőséggel bír, hiszen így lehet a szemetgyönyörködtető konyhabútor minden tekintetben hasznos része a mindennapoknak. A német high-end konyhabútor ma már nem csupán a luxus szimbóluma, hanem az időtálló értékek megtestesítője, akárcsak a család egysége.

Nobilia zéró-hiba stratégia: semmi sincs a véletlenre bízva, mindent alaposan letesztelnek

Nobilia zéró-hiba stratégia: semmi sincs a véletlenre bízva, mindent alaposan letesztelnek

A német minőség minden Nobilia konyhabútorban érezhető. A kifinomult minőségellenőrzési rendszer a konyhaszekrény megalkotásának minden egyes lépésénél jelen van, mindezt úgy, hogy a cég tekintettel van az energiagazdálkodásra, és figyel az ökológiai lábnyomának csökkentésére.

Naponta 21 darab komplett Nobilia konyhabútor esik át “stressz-teszteken”. Az ellenőrzés során különböző vizsgaállomásokon kell átjutniuk a konyhabútor alapanyagoknak. A bútorépítő elemeket akkora terhelésnek vetik alá, ami 15 év napi szintű használatnak felel meg.
Ha bármelyik teszten elbuknak, azonnal kikerülnek a gyártásból.

Emellett a hivatalos Nobilia partnereket, így a KonyhaForYou asztalos csapatát is, átfogó szerelési oktatásban részesítik a hatékony és hibátlan beépítés érdekében.

Nobilia számokban

Nobilia számokban

0
millió bútor évente
0
billió EURÓ értékesítés
0
alkalmazott
~ 0
országba szállítás

Egy asztalos műhely sikertörténete

Egy asztalos műhely sikertörténete

Nobilia - a kezdetek

A Nobilia története egy testvérpár, Johann és Willy Stickling apró asztalos műhelyéből indult hódító útjára 1945-ben. Az év végére már 7 alkalmazottal dolgoztak, majd két évvel később Avenwedde városában saját gyártócsarnokot létesítettek, ahol elsőkörben büfékonyhákba készítettek bútorokat immár 25 szakemberrel.

Közel 10 éves munkakapcsolatot követően a két testvér különvált: Willy Stickling nappali bútorokat gyártott az avenwedde-i telepen Wista márkanév alatt, míg Johann Stickling az eredeti céget irányította.

Johann Stickling kisebbik fia, Werner Stickling csatlakozott apja vállalatához 1962-ben és a vállalkozás felvette a NOBILIA-Werke J. Stickling KG cégnevet. Ettől az évtől kezdve 145 alkalmazottal kizárólag konyhabútor tervezéssel foglalkoznak.

Stickling konyha teherautó
Kiállítási csarnok tervezése
Nobilia konyha a 70-es évekből

A folyamatos fejlődés égisze alatt a cég 25. évfordulójának alkalmából Verl-Sürenheide városában 51.000 m² területen 7000 m²-es üzem nyílt. 1985-re az avenwedde-i “ősüzem” bezárta kapuit és a teljes gyártás az új telepre koncentrálódott.

Az üzem mérete folyamatosan bővült alkalmazva az új technológiákat, míg 2006-ra már ez is kevésnek bizonyult. Az új termelőüzemben, Verl-Knautzban már naponta 2700 új konyha készült. 2009-re épült fel a Nobilia egyedülálló tesztlaborja, ahol a konyhabútorok minden egyes része komoly minőségellenőrzésen esik át.

Érdekesség: 2020-ban (átfogó közvélemény-kutatás alapján) megtalálták a leghosszabb ideje működő Nobilia konyhabútort, amit még 1960-ban építettek be!

Nobilia - a gyár napjainkban

2021-re a Nobilia cég elsődleges szempontjává vált a környezetbarát, fenntartható működés, amely a tervezőasztaloktól a kiszállításig átjárja a cégkultúrát.

Nobilia-precizitás egy fenntartható jövőért

Nobilia-precizitás egy fenntartható jövőért

A Nobilia konyhabútorok azok számára készülnek, akik az otthonukban a minőség mellett teret adnak a fenntarthatóság számára is. Nem csupán a gyártás során, de számtalan kiegészítővel és ötlettel járulnak hozzá a Nobilia mesteremberei egy környezetbarát, mégis élhető konyha kialakításához.

Fenntartható alapanyagok, innovatív energiafelhasználás

Fenntartható alapanyagok, innovatív energiafelhasználás

A Nobilia kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a gyártás, a csomagolás és szállítás során, de még a “selejtezendő” konyhák felhasználását tekintve is a környezettel összhangban történjenek a munkafolyamatok. Az üzemben napelemek, a lehulló faanyaggal fűtött hőerőmű, LED-világítás és gravitációs elven működő, automatizált raktárak szolgálják a megtakarítást. Olyan innovatív kerámia munkalapot is szabadalmaztattak, ami újrahasznosított alapanyagokból készül.

Környezetbarát megoldások a konyhában

Környezetbarát megoldások a konyhában

Egy Nobilia konyhabútor nem csupán a gyártás során tekinthető környezetbarátnak. Számos kiegészítővel válhat értékálló, ugyanakkor fenntartható egységévé az otthonnak. Szabályozható LED-fénnyel felszerelt konyhai világítás, a szelektív hulladékgyűjtés rendszerének beépítése a konyhabútorba csupán alapok a környezetbarát ötletek színes palettáján.

Rendszerezés = zéró élelmiszerhulladék

Rendszerezés = zéró élelmiszerhulladék

A Nobilia konyhabútorok tervezése során alapvető az átlátható tárolórendszerek kialakítása. Az élelmiszerhulladék csökkentése és az idő előtti megromlás elkerülése érdekében, a hosszú lejáratú alapanyagokat átlátható kamraszekrényekbe rendszerezhetjük, míg a friss élelmiszerek számára külön fiókba illeszthető, szellőző, üveg-tetős box szolgál.

A fűszernövények neveléséhez és a csíráztatáshoz is kínál a cég beltéri kertészeti megoldásokat, ahol olyan LED világítást alkalmaznak, ami segíti a növények növekedését. Ezzel is támogatja a háztartásokat a “zöldebbé” válásban.

Optimalizált vízfelhasználás

Optimalizált vízfelhasználás

A Nobilia konyhaszekrények gyártása során kiemelten fontos a fogyatkozó vízkészlet optimális felhasználása. Az energiatakarékos szemléletet a már beépített konyhákhoz is lehetőségünk van kialakítani, például utólag is beszerelhető olyan víztisztító rendszer, ami a szűrt vízen kívül buborékos, illetve azonnali forró víz előállítására is képes. Ezáltal végérvényesen megszabadulhatunk az ásványvizek műanyag hulladékától, továbbá a természetet is tehermentesítjük, mivelhogy egy “háztartásnyival” kevesebb terméket kell palackozni és leszállítani.

Természetesség és modern elemek kéz a kézben

Természetesség és modern elemek kéz a kézben

A Nobilia számtalan egyedi megoldást kínál az alapanyagoktól kezdve, az apró kiegészítőkön át, a komplett lakás berendezéséig. A Nobilia konfigurátorával 👈 néhány kattintással teljes képet kaphat arról, hogyan mutat a különböző opciókkal leendő bútorzata.

Hivatalos Nobilia forgalmazóként a német precizitást magyar kreativitással párosítjuk, így az eredmény egy egyedi, az Ön egyéniségének és életvitelének megfelelő fenntartható, időtálló konyha.

Kérdéseivel kapcsolatban keressen bátran minket!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Sok szeretettel várjuk bemutatótermünkben!

Örömmel állunk rendelkezésére, telefonon is!

Minden kérdésére választ adunk írásban is!

Hűtsd le magad, mert a nyári ajánlatunktól garantáltan felforrósodik a hangulatod! 😎

Ugyanis minél magasabb a napi átlaghőmérséklet 🌞 Budapesten, annál nagyobb az áresés konyhastúdiónkban! Akciónk augusztus 3️⃣1️⃣-ig tart, és akár 20 – 25% kedvezményre is számíthatsz. Kérj tőlünk ajánlatot még ma, és használd ki, hogy egyre forróbbak a nappalok! 👇

nap
óra
perc
másodperc

Figyelem!

Az időpontfoglalással tudomásul veszi, hogy az ajándék tanácsadás 49.990 Ft, míg a konyhatervezés 99.990 Ft költséggel jár.

Figyelem!

Az időpontfoglalással tudomásul veszi, hogy az ajándék tanácsadás 49.990 Ft, míg a konyhatervezés 99.990 Ft költséggel jár.