Konyhabútor azoknak, akik német minőségre, de magyar kreativitásra vágynak

Büszke akar lenni otthonára? Biztosítjuk, hogy mindkettőből a legjobbat kapja!

Ha már Ön is találkozott az alábbiakkal...

Ha már Ön is találkozott az alábbiakkal...

Gyári bútorok

„Nem egyedi elemek készülnek?”

Ezt könnyen megcáfolják a „csupán” többszáz oldalas tervezési katalógusaink, emellett standard elemekből is kérhet egyedi méreteket.
Még nem találkoztunk megoldhatatlan feladattal!

„Biztosan meg tudják tervezni?”

Nálunk nem egyszerű bolti eladók fogadják az ügyfeleket.
Több éves lakberendezési és konyhatervezési tapasztalattal rendelkezünk és naprakész szoftvereket használunk, így biztosítjuk, hogy konyhája lélegzetelállító legyen.

Szűk színválaszték

„Nem kérhetek bármilyen színű bútort?”

Gyártóink több fős designer csapatot alkalmaznak az új trendek kialakításához, és aktuális katalógusaik tartalmazzák azt a színpalettát, amiből Ön nyugodtan válogathat 🙂 .

Mit is takar a konyhatervezés?

Mit is takar a konyhatervezés?

Személyes beszélgetés után szakértő kollégáink megrajzolják az Ön álmaira és otthonára illő terveket, majd német partnerünk elkészíti az egyedi konyhabútort, amit tapasztalt csapatunk össze is szerel.

A KonyhaForYou csapata számára a lakberendezés olyan, mint a madaraknak az ég. Számunkra a konyha, a bútortervezés, a design az a környezet, ahol szárnyra kapunk.

Önnek nem kell mindenhez (is) értenie. Mi azért vagyunk, hogy Önt végigvezessük a folyamaton, és levegyük válláról a konyhatervezés mázsás gondjait!

Ha nekünk nem hisz, higgyen a szemének!

Ha nekünk nem hisz, higgyen a szemének!

Jöjjön el bemutatótermünkbe, és tesztelje bátran bútorainkat!

Nem mindenki engedheti meg magának a prémium kategóriás bútorokat, de profi tervezési szolgáltatásunk miatt több ügyfelünk is visszatért hozzánk.

Ugyanis egy jó bútortervvel, méretezett gépészeti rajzzal nyugodtan odaállhat az asztalos vagy a villanyszerelő elé, és nem kell aggódnia, hogy nem lehet kényelmesen használni a konyhát, vagy nincs megfelelő áramkör kialakítva az indukciós főzőlapnak…

Egy rövid történet

Egy rövid történet

Az aprólékos tervezés, a részletes igényfelmérés, a folyamatos kapcsolattartás biztosítja, hogy minden kérdésére világos, érthető válaszokat kapjon. Nem árulunk zsákbamacskát, üzletünkben ki is tudja próbálni a különböző szerkezeteket.

Ha valamire azt mondjuk, hogy más lehetőséget javasolunk, annak oka van, például a gyártónk nem vállalná rá a min. 15 éves (!) igénybevételi garanciát. Találni fogunk rá másik megoldást!

Igaz, hogy hónapokat kell várni a bútorra. Ez minden iparágban így van. Ha valaki jó abban, amit csinál, akkor rengeteg megbízása van. Emiatt pedig megnövekszik a várakozási idő. Gyorsabban szeretné megoldani? Mi nem áldozzuk fel a minőséget a gyorsaságért cserébe!

Egy rövid tanácsadás alatt is sokszor halljuk ügyfeleink szájából, hogy új ötleteket és szemléletet adtunk. Hogy olyan dolgokra világítottunk rá, amikre álmukban sem gondoltak volna!

Mivel mi évek óta ezzel kelünk és fekszünk, fel sem tűnik, mekkora segítség ez azok számára, akik szeretnének eligazodni a lakberendezés világában.

Miért minket válasszon?

Miért minket válasszon?

Mitől vagyunk mások?

Nálunk nincs rizikó, vagy rejtett költség. Önnek nem kell addig előleget befizetnie, amíg nem végeztük el a felmérést. Átlátható és pontos költségkalkulációt adunk Önnek.

Mitől vagyunk jobbak?

Hiszünk abban amit csinálunk, mert a német minőségellenőrzés végzi a dolgát. Ha akarnánk, se tudnánk, olyan bútort készíteni, ami ne lenne atombiztos:).

Tapasztalat és tudás

Az első találkozótól a kész bútor átadásáig profi csapat biztosítja, hogy minden zökkenőmentesen haladjon. Nyugodtan dőljön hátra, a többit intézzük!

Az általunk vállalt garanciák

Az általunk vállalt garanciák

Garantáljuk, hogy kihozzuk a legtöbbet a tér adottságaiból. Minden ügyfelünk megbízását kiemelt fontossággal kezeljük. A legjobb tudásunk, több évtizedes szakmai gyakorlatunk adja a kreatív keretet, míg német gyártóink a top minőséget biztosítják.

100% technikai
támogatás

100% technikai támogatást nyújtunk, ha a gépésznek, villanyszerelőnek, vagy burkolónak további kérdései vannak.

Csak a felét kell kifizetnie

50% előleget kérünk a megrendelés véglegesítéséhez, nem többet, nem kevesebbet! A fennmaradó összeget a bútor beérkezésekor kell rendezni.

5 év teljeskörű gyártói garancia

Németországban gyártott bútorainkra 5 év teljeskörű gyártói garanciát biztosítunk.

Miért éri meg?

Miért éri meg?

Megtakarítás

Pénzt takarít meg, mert nem szükséges külön lakberendezőt megbíznia. Csak a tervezési díjat kell kiegyenlítenie, cserébe pontos terveket és fotorealisztikus látványrajzokat adunk át.

Pénzvisszafizetés

Amennyiben kifizeti a tervezési díjat, és a jövőben úgy dönt, hogy a bútort tőlünk rendeli meg, mi jóváírjuk ezt megrendelése összegéből, még akkor is, ha több év szükséges a megvalósításhoz!

Információ

Olyan anyagismerettel látjuk el, amit soron következő projektjeinél is hasznosítani tud. Jobban fogja érteni a bútoripari szakzsargont, azaz az általunk is használt „konyha-nyelvet”.

Elégedett ügyfeleink mondják

Elégedett ügyfeleink mondják

Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések

Kérjen árajánlatot ezen a linken keresztül! Ha tetszik Önnek kalkulációnk, foglaljon időpontot tervezésre vagy tanácsadásra attól függően, hogy már konkrétumokra van szüksége, vagy csak általános tájékozódásra van igénye.

Mennyibe kerül a tervezés, és mit fog érte kapni?

A tervezés értékét 50.000 Ft-ban határoztuk meg, ahol a lehetséges elrendezések közül a legideálisabbat részletesen kidolgozzuk. Léptékhelyes kézi rajzokat készítünk, kiválasztjuk az anyagokat, színeket, fogantyúkat, stb.
A tervezési díj átutalása után, 5 munkanapon belül vállaljuk a konyhatervek elkészítését az igényfelmérés és a személyes találkozón megbeszéltek alapján. Számítógépes méretezett bútorterveket, 3D színes látványfotókat és gépészeti kiállási javaslatokat küldünk ki.

A tervezés értékét 50.000 Ft-ban határoztuk meg, amit a személyes találkozó után szükséges kiegyenlíteni. A lehetséges elrendezések közül a legideálisabbat részletesen kidolgozzuk. Léptékhelyes kézi rajzokat készítünk, kiválasztjuk az anyagokat, színeket, fogantyúkat, stb.
A tervezési díj átutalása után, 5 munkanapon belül vállaljuk a konyhatervek elkészítését az igényfelmérés és a személyes találkozón megbeszéltek alapján. Számítógépes méretezett bútorterveket, 3D színes látványfotókat és gépészeti kiállási javaslatokat küldünk ki.

Milyen garanciákat vállalnak?

  • Bútorainkra 5 év teljeskörű gyártói garanciát vállalunk.
  • A terveinkre pedig 100% elégedettségi garanciát.
  • Magyarul: csak akkor és úgy adjuk gyártásba a terveket, ha maximálisan elégedett velük!

Ha egy érvet kellene mondani, miért Önökkel terveztessek, mi lenne az?

A tervezés annyiba kerül, mint egy szobabicikli, de ez garantáltan több évig hasznára válik!

Főként, ha mi adjuk Önnek a legjobb ajánlatot, és tőlünk rendeli meg a bútort, hiszen akkor jóváírjuk megrendelése végösszegéből.

Hol találkozhat velünk?

Facebookon rendszeresen kikérjük követőink véleményét, személyes történeteket osztunk meg, tágabb betekintést nyújtunk stúdiónk hétköznapjaiba.

Remek, megtudtam mindent! Kezdjük el!

Remek, megtudtam mindent! Kezdjük el!

Szuper! Az alábbi gombra kattintva tud időpontot foglalni szakértőinkhez. Ott találkozunk!

Remek, megtudtam mindent! Kezdjük el!

Remek, megtudtam mindent! Kezdjük el!

Szuper! Az alábbi gombra kattintva tud időpontot foglalni szakértőinkhez.

Figyelem!

Az időpontfoglalással tudomásul veszi, hogy az ajándék tanácsadás 49.990 Ft, míg a konyhatervezés 99.990 Ft költséggel jár.

Figyelem!

Az időpontfoglalással tudomásul veszi, hogy az ajándék tanácsadás 49.990 Ft, míg a konyhatervezés 99.990 Ft költséggel jár.