A fa tündöklése még mindig tart a konyhatrendekben

Korszakok jönnek és mennek, a trendek változnak, ha a konyhabútorok alapanyagairól van szó. Ha visszagondolunk régebbi időkre, akkor azt látjuk, hogy még bőven a műanyagok előtt kifejezetten üdítő volt az, hogy például megjelentek a laminált felületek a sok koloniál után.

Manapság pedig természetesen a műanyagoktól akarunk megszabadulni, és minden, ami nem természetes, az gyanús, egészségtelen és környezetszennyező. Valljuk be, ebben van valami. Mindenképpen megkönnyebbülést jelent, hogy a trend a természetes felé visz. Ha a fát mint alapanyagot nézzük, akkor a natúr tölgy és a skandináv stílus most a trendi. Fehér, szürke és fekete színek mellett megjelenik a tömör fa, mint természetes szépségű alapanyag, de kiegészítőként is találkozunk vele.

Mit kell tudnunk a fáról, mint konyhabútor alapanyagról?

Bizony, nyomot hagynak rajta az évek, de szépen öregszik. Ez az anyag sokáig „él” és mozog, vetemedik, törődni kell vele, gondoskodni kell róla. Ha ez problémát jelent, akkor érdemes átgondolni és inkább a lamináltat észszerű választani.

És hogy mi a jövője?

A pultok, asztalok, székek és konyhaszekrények után mi például szívesen látnánk fából készült mosogatókat is. Igen, tudjuk, hogy nem vízálló, pedig fából készítenek csónakokat és szaunákat is.

A fa pedig az az alapanyag, amely minden otthont barátságosabbá, melegebbé és hangulatosabbá tesz.

Jöjjön el, ha Ön is természetes hatást akar az új konyhájában!

Nézze meg korábbi tartalmainkat is!

Biztonságos ételtárolás

Sajnos előfordulhat, hogy egy étel annak ellenére romlott, hogy küllemre, szagra, ízre úgy érzékeljük, nem történt benne változás… Azért, hogy véletlenül se fogyasszunk ilyen terméket, megmutatjuk, milyen lépéseket kell tennünk, amikor az ételeket elpakoljuk, tároljuk!

TOVÁBB OLVASOM >>

Milyen a hűtő, ha okos?

Egyszer volt egy fridzsider Az első hűtőgép meglehetősen régen, már az 1800-as években megjelent. Ekkor még csak a nagyüzemi felhasználása volt általános, szállodák és éttermek kezdték el üzemeltetni őket. Az otthoni konyhák berendezésében való elterjedésére

TOVÁBB OLVASOM >>

Figyelem!

Az időpontfoglalással tudomásul veszi, hogy az ajándék tanácsadás 49.990 Ft, míg a konyhatervezés 99.990 Ft költséggel jár.

Figyelem!

Az időpontfoglalással tudomásul veszi, hogy az ajándék tanácsadás 49.990 Ft, míg a konyhatervezés 99.990 Ft költséggel jár.