A konyha – a lakás legfontosabb helyisége

Bizony, nem kevesebbet állítunk, minthogy a konyhánk a leginkább kiemelt jelentőségű helyiség az otthonunkban. És hogy miért állítjuk mindezt? Íme 3 + 1 érvünk - állításunk mellett:

1. Konyha=Étel/Élet
Az élet és étel szavaink nem véletlenül csengenek össze. Az, hogy mit eszünk befolyásolja az életminőségünket: hogy mennyi energiánk van, hogy milyen a szervezetünk működése. Nem véletlenül ezért a konyha egyfajta origó is ebben az értelemben: hiszen itt születik maga az étel.

2. Konyha=Alkotás
A főzés egyben alkotás is. Igen, ezt kétségtelenül nehéz abban a helyzetben belátni, amikor minden nap főznünk „kell” otthon. De ismerjük be, a főzés és sütés fontos misztikum egy család életében. A régi receptek, az újak, amiket ki kell próbálni, a kisebb kudarcok és a sikerek – ezeknek is helyszíne a konyhánk.

3. Konyha=Család
A konyha egy kisebb közösség, a család mindennapi életének egy nagyon fontos helyszíne. Itt kezdjük a napunkat, itt beszélünk meg ügyes-bajos dolgokat. Itt készülünk együtt az ünnepekre a gyerekekkel, itt színeznek mellettünk az asztalnál, amíg mi főzünk. Az a helyszín, ahol mindenki otthon van.

4. Konyha=Közösség
Nemcsak a családé lehet a konyha. Egy baráti összejövetel, egy közös főzés helyszíne – vagy ha már jól megy a főzés, akkor egy lakásétterem legfontosabb helyisége. Számtalan lehetőség, pezsgés és közösségi élmény – ez is a konyha.

Már csak be kell helyettesíteni! Kinek mit jelent a konyha?

Nézze meg korábbi tartalmainkat is!

Milyen magas legyen a konyhapult?

A konyhatervezés egyik, ha nem a legfontosabb kérdése, hogy milyen magas legyen a konyhapult, pontosabban annak bizonyos szakaszai. Ugyanis mind a Schüller, mind a Nobilia konyhabútorok esetén bátran lehet játszani a magasságokkal akár egy konyha-összeállításon belül is.

TOVÁBB OLVASOM >>

Figyelem!

Az időpontfoglalással tudomásul veszi, hogy az ajándék tanácsadás 49.990 Ft, míg a konyhatervezés 99.990 Ft költséggel jár.

Figyelem!

Az időpontfoglalással tudomásul veszi, hogy az ajándék tanácsadás 49.990 Ft, míg a konyhatervezés 99.990 Ft költséggel jár.