A konyha – a lakás legfontosabb helyisége

Bizony, nem kevesebbet állítunk, minthogy a konyhánk a leginkább kiemelt jelentőségű helyiség az otthonunkban. És hogy miért állítjuk mindezt? Íme 3 + 1 érvünk - állításunk mellett:

1. Konyha=Étel/Élet
Az élet és étel szavaink nem véletlenül csengenek össze. Az, hogy mit eszünk befolyásolja az életminőségünket: hogy mennyi energiánk van, hogy milyen a szervezetünk működése. Nem véletlenül ezért a konyha egyfajta origó is ebben az értelemben: hiszen itt születik maga az étel.

2. Konyha=Alkotás
A főzés egyben alkotás is. Igen, ezt kétségtelenül nehéz abban a helyzetben belátni, amikor minden nap főznünk „kell” otthon. De ismerjük be, a főzés és sütés fontos misztikum egy család életében. A régi receptek, az újak, amiket ki kell próbálni, a kisebb kudarcok és a sikerek – ezeknek is helyszíne a konyhánk.

3. Konyha=Család
A konyha egy kisebb közösség, a család mindennapi életének egy nagyon fontos helyszíne. Itt kezdjük a napunkat, itt beszélünk meg ügyes-bajos dolgokat. Itt készülünk együtt az ünnepekre a gyerekekkel, itt színeznek mellettünk az asztalnál, amíg mi főzünk. Az a helyszín, ahol mindenki otthon van.

4. Konyha=Közösség
Nemcsak a családé lehet a konyha. Egy baráti összejövetel, egy közös főzés helyszíne – vagy ha már jól megy a főzés, akkor egy lakásétterem legfontosabb helyisége. Számtalan lehetőség, pezsgés és közösségi élmény – ez is a konyha.

Már csak be kell helyettesíteni! Kinek mit jelent a konyha?

Nézze meg korábbi tartalmainkat is!

Biztonságos ételtárolás

Sajnos előfordulhat, hogy egy étel annak ellenére romlott, hogy küllemre, szagra, ízre úgy érzékeljük, nem történt benne változás… Azért, hogy véletlenül se fogyasszunk ilyen terméket, megmutatjuk, milyen lépéseket kell tennünk, amikor az ételeket elpakoljuk, tároljuk!

TOVÁBB OLVASOM >>

Milyen a hűtő, ha okos?

Egyszer volt egy fridzsider Az első hűtőgép meglehetősen régen, már az 1800-as években megjelent. Ekkor még csak a nagyüzemi felhasználása volt általános, szállodák és éttermek kezdték el üzemeltetni őket. Az otthoni konyhák berendezésében való elterjedésére

TOVÁBB OLVASOM >>

Figyelem!

Az időpontfoglalással tudomásul veszi, hogy az ajándék tanácsadás 49.990 Ft, míg a konyhatervezés 99.990 Ft költséggel jár.

Figyelem!

Az időpontfoglalással tudomásul veszi, hogy az ajándék tanácsadás 49.990 Ft, míg a konyhatervezés 99.990 Ft költséggel jár.