Mégis, mi a haszna ennek a sok fejlesztésnek? Kétségtelen, hogy a modern sütőkben, megfelelő technológiákkal készült ételekben megmaradnak a hasznos anyagok az ételben, nem száradnak ki a fogások. Hatékonyabb, rövidebb idő alatt és alacsonyabb hőfokon is elkészülnek a finom fogások. Zamatosak és szaftosak maradnak.
A belső hőmérővel rendelkező sütőnél ellenőrizni tudjuk például a csirke sütési hőfokát. Olyan sütő is van, melyben eltárolhatjuk a recepteket: így beprogramozhatjuk, hogy mit sütünk, csak a mennyiséget kell megadni. Van aszalni is tudó sütő, olyan is, amelyik tud keleszteni, vagy akár joghurtot készíteni. Igen jó megoldás a beépített mikrohullámúval bíró sütő – kisebb konyhákba, vagy egyszemélyes háztartásokba is praktikus megoldás.
A való életben egy sütő funkciói közül maximum kettőt-hármat használunk. Azt szeretjük, ha a konyha modern, a konyhabútor praktikus, a sütő is mindig kéznél van, ahogy kell – akárhány gombot is ismerünk közelebbről.
Ha Ön is profi konyhában szeretne sütögetni, vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk megtervezni legújabb konyháját.