fbpx

Csoda születik: érvek a profi konyhatervezés mellett

A konyhatervezés a külföldi konyhastúdiók megjelenésével bukkant fel Magyarországon a ‘80-as években, majd fokozatosan terjedni kezdett. A német, olasz bútorgyártók és stúdiók hozták magukkal, és nemcsak mint tevékenységet, hanem egy újfajta lakberendezési és magasabb minőségű belsőépítészeti szemléletet is.

Napjainkra elterjedtté vált a konyhatervezés, sőt, mondhatni, reneszánszát éli, a vásárlók is tudatosabbak, például egyre többen igénylik csak a tervezési csomagunkat – mégha a bútort végül nem is nálunk veszik meg. És hogy miért fontos profikra bízni a tervezést? Van pár érvünk erre!

1. Ne feledjük, a műszaki tartalommal is számolni kell, amihez nem ért mindenki.

Figyelembe kell venni a biztonságtechnikát, a gépészeti és villamos elvárásokat. Egy profi konyhatervező minden szempontból kielégítő, műszakilag megkérdőjelezhetetlen tervet készít.

2. Időt spórol vele

Nem kell ugyanis felkeresnie több stúdiót, hogy végre összerakja, mit szeretne. A konyhatervezéssel foglalkozó cégek mindezt megspórolják Önnek.

3. A hibázási lehetőség nullára redukálódik

Nem kell például azon bosszankodnia, hogy a szekrény ajtaja a sarokban nem nyitható, mert beleakad a fiókba.

4. A design is fontos

Erre sem kell készülnie és energiát tenni abba, hogy utána járjon az aktuális trendeknek. Természetesen egy tervező cég ezzel is tisztában van, folyamatosan figyeli és alkalmazza a tanultakat.

5. Akkor sem esnek kétségbe, ha azzal érkezel, hogy műszaki emberként
számokat akarsz látni: megfelelő szakértelemmel állnak a tervezéshez és
minden javaslatukat alátámasztják.

5. Akkor sem esnek kétségbe, ha azzal érkezik, hogy műszaki emberként számokat akar látni

Megfelelő szakértelemmel állnak a tervezéshez és minden javaslatukat alátámasztják.

+1. 3D-s terveket fog kapni a tervezés végén, tehát ha nem kifejezetten erőssége a képzelőerő, akkor is látni fogja alátványterven.

Ne feledje: a konyhájáról van szó, a lakása egyik legfontosabb helyiségéről!

Ha Ön is olyan konyhában szeretne tevékenykedni, amelyben minden az ízlésére van szabva, vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk!

Nézze meg korábbi tartalmainkat is!

Rejtőzködő segítőnk: a mosogatógép

IDŐPONTFOGLALÁS Mondjuk ki: a leghasznosabb találmányok mindig lustaságból születnek. Még mielőtt bárki felháborodna, feltennénk egy kérdést: szeret mosogatni? Ha nem tette fel a kezét – márpedig gyanús, hogy nem – akkor lehet, hogy nekünk van

TOVÁBB OLVASOM >>