Csoda születik: érvek a profi konyhatervezés mellett

A konyhatervezés a külföldi konyhastúdiók megjelenésével bukkant fel Magyarországon a ‘80-as években, majd fokozatosan terjedni kezdett. A német, olasz bútorgyártók és stúdiók hozták magukkal, és nemcsak mint tevékenységet, hanem egy újfajta lakberendezési és magasabb minőségű belsőépítészeti szemléletet is.

Napjainkra elterjedtté vált a konyhatervezés, sőt, mondhatni, reneszánszát éli, a vásárlók is tudatosabbak, például egyre többen igénylik csak a tervezési csomagunkat – mégha a bútort végül nem is nálunk veszik meg. És hogy miért fontos profikra bízni a tervezést? Van pár érvünk erre!

1. Ne feledjük, a műszaki tartalommal is számolni kell, amihez nem ért mindenki.

Figyelembe kell venni a biztonságtechnikát, a gépészeti és villamos elvárásokat. Egy profi konyhatervező minden szempontból kielégítő, műszakilag megkérdőjelezhetetlen tervet készít.

2. Időt spórol vele

Nem kell ugyanis felkeresnie több stúdiót, hogy végre összerakja, mit szeretne. A konyhatervezéssel foglalkozó cégek mindezt megspórolják Önnek.

3. A hibázási lehetőség nullára redukálódik

Nem kell például azon bosszankodnia, hogy a szekrény ajtaja a sarokban nem nyitható, mert beleakad a fiókba.

4. A design is fontos

Erre sem kell készülnie és energiát tenni abba, hogy utána járjon az aktuális trendeknek. Természetesen egy tervező cég ezzel is tisztában van, folyamatosan figyeli és alkalmazza a tanultakat.

5. Akkor sem esnek kétségbe, ha azzal érkezel, hogy műszaki emberként
számokat akarsz látni: megfelelő szakértelemmel állnak a tervezéshez és
minden javaslatukat alátámasztják.

5. Akkor sem esnek kétségbe, ha azzal érkezik, hogy műszaki emberként számokat akar látni

Megfelelő szakértelemmel állnak a tervezéshez és minden javaslatukat alátámasztják.

+1. 3D-s terveket fog kapni a tervezés végén, tehát ha nem kifejezetten erőssége a képzelőerő, akkor is látni fogja alátványterven.

Ne feledje: a konyhájáról van szó, a lakása egyik legfontosabb helyiségéről!

Ha Ön is olyan konyhában szeretne tevékenykedni, amelyben minden az ízlésére van szabva, vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk!

Nézze meg korábbi tartalmainkat is!

Milyen magas legyen a konyhapult?

A konyhatervezés egyik, ha nem a legfontosabb kérdése, hogy milyen magas legyen a konyhapult, pontosabban annak bizonyos szakaszai. Ugyanis mind a Schüller, mind a Nobilia konyhabútorok esetén bátran lehet játszani a magasságokkal akár egy konyha-összeállításon

TOVÁBB OLVASOM >>

A konyhatervezés 10+1 lépése

A konyhatervezés ugyanolyan akár az építkezés: nagyon szuper, ha már tudod, milyen színű konyhabútort szeretnél, de a házadat sem a tetőszerkezet készítésével kezded. Ahhoz, hogy stabil alapokra tervezhess, egy sor kérdésre kell őszintén válaszolnod. Mekkora

TOVÁBB OLVASOM >>

Biztonságos ételtárolás

Sajnos előfordulhat, hogy egy étel annak ellenére romlott, hogy küllemre, szagra, ízre úgy érzékeljük, nem történt benne változás… Azért, hogy véletlenül se fogyasszunk ilyen terméket, megmutatjuk, milyen lépéseket kell tennünk, amikor az ételeket elpakoljuk, tároljuk!

TOVÁBB OLVASOM >>

Figyelem!

Az időpontfoglalással tudomásul veszi, hogy az ajándék tanácsadás 49.990 Ft, míg a konyhatervezés 99.990 Ft költséggel jár.

Figyelem!

Az időpontfoglalással tudomásul veszi, hogy az ajándék tanácsadás 49.990 Ft, míg a konyhatervezés 99.990 Ft költséggel jár.