Konyhára garancia: miért fontos ez?

Murphy óta tudjuk, hogy ami elromolhat, az el is romlik – és ez valóban így van. Még egy csúcstechnológiával gyártott konyhabútor készítése során is előfordulhatnak hibák. Mi a amellett tettük le a voksunkat, hogy olyan partnerekkel dolgozzunk, akik elkötelezettek a minőségi konyhabútor-gyártás mellett. Ehhez úgy járulunk hozzá, hogy csapatunk minden egyes konyha összeszerelésekor ott van, sőt, ez a mi feladatunk – nem a vevőinké.

Természetesen még a legtökéletesebb szándék mellett is előfordulhat, hogy beszereléskor és összeszereléskor egy fiók vagy redőny akadozik, nem működik megfelelően, esetleg egyéb, kisebb hibák adódnak. Mi arra kérjük vásárlóinkat, hogy ilyen esetben ne akarják megszerelni a bútort, hanem hívjanak minket: a Konyhaforyou csapata ilyen helyzetekben kijavítja a hibát, vagy adott esetben ki is cseréli az elromlott alkatrészt.

Magyarországon a garancia általában két év, de a Konyhaforyou mindenképpen többet szeretett volna ennél adni a vásárlóinak, ezért lett öt év a garancia. Azt gondoljuk, hogy ha öt év alatt nem jelentkezik gyártási probléma egy konyhabútornál, akkor 8-10 év múlva sem fog. Természetesen a gyártói garancia fogalma nálunk is egyértelmű: ingyenes csere vagy javítás minden olyan esetben, amikor normál, rendeltetésszerű használat mellett gyári hiba mutatkozik. Ez nem vonatkozik természetesen a nem rendeltetésszerű használatból eredő kopásokra és karcolódásokra.

A bútorok minimum 15 évre vannak tesztelve gyártó partnereinknél – ezt fontos tudni. Ilyen minőség megléte időtállóságot feltételez, legyen az bútor vagy annak bármelyik alkatrésze. Ügyfeleinkre úgy tekintünk, mint hosszútávú partnerekre – az ő elégedettségük nagyon fontos nekünk.

Nálunk nemcsak a design a fontos. Szeretne erről még többet megtudni? Nézze meg, hogyan zajlik a konyhabútor rendelés!

Nézze meg korábbi tartalmainkat is!

Biztonságos ételtárolás

Sajnos előfordulhat, hogy egy étel annak ellenére romlott, hogy küllemre, szagra, ízre úgy érzékeljük, nem történt benne változás… Azért, hogy véletlenül se fogyasszunk ilyen terméket, megmutatjuk, milyen lépéseket kell tennünk, amikor az ételeket elpakoljuk, tároljuk!

TOVÁBB OLVASOM >>

Milyen a hűtő, ha okos?

Egyszer volt egy fridzsider Az első hűtőgép meglehetősen régen, már az 1800-as években megjelent. Ekkor még csak a nagyüzemi felhasználása volt általános, szállodák és éttermek kezdték el üzemeltetni őket. Az otthoni konyhák berendezésében való elterjedésére

TOVÁBB OLVASOM >>

Figyelem!

Az időpontfoglalással tudomásul veszi, hogy az ajándék tanácsadás 49.990 Ft, míg a konyhatervezés 99.990 Ft költséggel jár.

Figyelem!

Az időpontfoglalással tudomásul veszi, hogy az ajándék tanácsadás 49.990 Ft, míg a konyhatervezés 99.990 Ft költséggel jár.