Legyen-e fehér konyhám? Érvek és ellenérvek

A konyha színe meghatározó: elég, ha csak arra gondolunk például, hogy a ház asszonya mennyi időt tölt el itt, vagy adott esetben a család életének egy fontos helyszíne is lehet. A fehér például jó választásnak tűnik elsőre. Nézzük meg, vajon valóban az-e, milyen érvek és ellenérvek szólnak mellette, ellene!

Ezt válasszuk, ha...

Ha fehér a konyhánk, akkor a kicsi konyhánk is nagyobbnak tűnhet, hiszen a teret tágítja ez a szín. Mindenhez passzol, tiszta, világos érzetet kelt. Mondhatjuk azt is, hogy kortalan, hiszen nincs olyan korszak, amihez ne menne. Könnyű helyzetben vagyunk, ha szeretnénk dekorálni – minden egyes ünnepen, vagy családi eseményen kitalálhatjuk milyen színt és hogyan párosítunk hozzá, nem lőhetünk mellé.

Ugyanakkor...

Ha fehér a konyhánk, az hideg hatású lehet összeségében. Lehet olyan érzésünk is benne, mintha egy patikában, vagy egy egészségügyi intézményben lennénk. Dekorálni nemcsak lehet, de szinte kötelező, hogy némi kis életet vigyünk bele – ez kikerülhetetlen. Nem beszélve arról, hogy könnyen koszolódik, nagyon kell vigyázni rá, hogy ne legyen elhanyagolt, állandó tisztítást igényel. Nincs lelombozóbb egy éppen szürkülő fehér konyhánál…

Ha szívesen nézne pár szép példát, akkor kattintson az alábbi gombra!

Nézze meg korábbi tartalmainkat is!

Milyen magas legyen a konyhapult?

A konyhatervezés egyik, ha nem a legfontosabb kérdése, hogy milyen magas legyen a konyhapult, pontosabban annak bizonyos szakaszai. Ugyanis mind a Schüller, mind a Nobilia konyhabútorok esetén bátran lehet játszani a magasságokkal akár egy konyha-összeállításon belül is.

TOVÁBB OLVASOM >>

Figyelem!

Az időpontfoglalással tudomásul veszi, hogy az ajándék tanácsadás 49.990 Ft, míg a konyhatervezés 99.990 Ft költséggel jár.

Figyelem!

Az időpontfoglalással tudomásul veszi, hogy az ajándék tanácsadás 49.990 Ft, míg a konyhatervezés 99.990 Ft költséggel jár.