Legyen-e fehér konyhám? Érvek és ellenérvek

A konyha színe meghatározó: elég, ha csak arra gondolunk például, hogy a ház asszonya mennyi időt tölt el itt, vagy adott esetben a család életének egy fontos helyszíne is lehet. A fehér például jó választásnak tűnik elsőre. Nézzük meg, vajon valóban az-e, milyen érvek és ellenérvek szólnak mellette, ellene!

Ezt válasszuk, ha...

Ha fehér a konyhánk, akkor a kicsi konyhánk is nagyobbnak tűnhet, hiszen a teret tágítja ez a szín. Mindenhez passzol, tiszta, világos érzetet kelt. Mondhatjuk azt is, hogy kortalan, hiszen nincs olyan korszak, amihez ne menne. Könnyű helyzetben vagyunk, ha szeretnénk dekorálni – minden egyes ünnepen, vagy családi eseményen kitalálhatjuk milyen színt és hogyan párosítunk hozzá, nem lőhetünk mellé.

Ugyanakkor...

Ha fehér a konyhánk, az hideg hatású lehet összeségében. Lehet olyan érzésünk is benne, mintha egy patikában, vagy egy egészségügyi intézményben lennénk. Dekorálni nemcsak lehet, de szinte kötelező, hogy némi kis életet vigyünk bele – ez kikerülhetetlen. Nem beszélve arról, hogy könnyen koszolódik, nagyon kell vigyázni rá, hogy ne legyen elhanyagolt, állandó tisztítást igényel. Nincs lelombozóbb egy éppen szürkülő fehér konyhánál…

Ha szívesen nézne pár szép példát, akkor kattintson az alábbi gombra!

Nézze meg korábbi tartalmainkat is!

Biztonságos ételtárolás

Sajnos előfordulhat, hogy egy étel annak ellenére romlott, hogy küllemre, szagra, ízre úgy érzékeljük, nem történt benne változás… Azért, hogy véletlenül se fogyasszunk ilyen terméket, megmutatjuk, milyen lépéseket kell tennünk, amikor az ételeket elpakoljuk, tároljuk!

TOVÁBB OLVASOM >>

Milyen a hűtő, ha okos?

Egyszer volt egy fridzsider Az első hűtőgép meglehetősen régen, már az 1800-as években megjelent. Ekkor még csak a nagyüzemi felhasználása volt általános, szállodák és éttermek kezdték el üzemeltetni őket. Az otthoni konyhák berendezésében való elterjedésére

TOVÁBB OLVASOM >>

Figyelem!

Az időpontfoglalással tudomásul veszi, hogy az ajándék tanácsadás 49.990 Ft, míg a konyhatervezés 99.990 Ft költséggel jár.

Figyelem!

Az időpontfoglalással tudomásul veszi, hogy az ajándék tanácsadás 49.990 Ft, míg a konyhatervezés 99.990 Ft költséggel jár.