Mit jelent a német minőség a konyhában?

Mit is jelent az, hogyha német minőségről beszélünk? Általában arra szoktuk ezt a jelzőt használni, ami kifogástalan, magas sztenderdek alapján készül, jól bírja a „gyűrődést” és sokáig kiváló állapotban marad.

A bútorgyártásban is létezik ez a sztenderd – a német minőséget itt is megtaláljuk. Ezek a komplett konyhabútorok nagyon magas minőségben készülnek. Hogy mit is jelent ez pontosan?

Nincsen semmilyen káros anyag tartalmuk például, ez már elengedhetetlen a gyártástechnológiában. Több német gyártóval dolgozunk együtt, ezeknek a cégeknek mindegyik üzemében van tesztelő állomás, melynek feladata a bútorok folyamatos próbára tétele. Biztosan ismerős a kép a legismertebb svéd bútoráruházból: egy gép rángatja a fiókokat az eladótérben, hogy lássuk a saját szemünkkel, mit bír, mennyire strapabíró. Nos, ez történik a konyhabútorokkal is.

Minden ajtópántot, fiókot, több százezerszer tesztelnek, de ez történik a világítással is, minden alkatrészt folyamatosan vizsgálnak. Ezeknél a konyhabútoroknál a minimum követelmény 15 év tökéletes állapotban, hiba nélkül – ez a zéró hiba stratégia. Csak azok a darabok kerülhetnek be a kollekcióba, amelyek átmentek ezen a rendkívül szigorú minősítésen. Rendszeres jelentéseket készítenek a reklamációk alapján, vizsgálják az egyes bútorok felmerülő hibáit. A szerelőcsapat nagy tudású szakemberekből áll, melyet folyamatosan tréningeznek.

Kiváló alapanyag, huszonegyedik századi technológia, környezetvédelem, olajozott folyamatok és magas kvalitású munkaerő. Ezek mind a német minőséget jelentik. Így lesz minőségi konyhánk.

Foglaljon hozzánk időpontot, hogy megtudja, mely német bútorok szolgálnák legjobban a kényelmét!

Nézze meg korábbi tartalmainkat is!

Biztonságos ételtárolás

Sajnos előfordulhat, hogy egy étel annak ellenére romlott, hogy küllemre, szagra, ízre úgy érzékeljük, nem történt benne változás… Azért, hogy véletlenül se fogyasszunk ilyen terméket, megmutatjuk, milyen lépéseket kell tennünk, amikor az ételeket elpakoljuk, tároljuk!

TOVÁBB OLVASOM >>

Milyen a hűtő, ha okos?

Egyszer volt egy fridzsider Az első hűtőgép meglehetősen régen, már az 1800-as években megjelent. Ekkor még csak a nagyüzemi felhasználása volt általános, szállodák és éttermek kezdték el üzemeltetni őket. Az otthoni konyhák berendezésében való elterjedésére

TOVÁBB OLVASOM >>

Figyelem!

Az időpontfoglalással tudomásul veszi, hogy az ajándék tanácsadás 49.990 Ft, míg a konyhatervezés 99.990 Ft költséggel jár.

Figyelem!

Az időpontfoglalással tudomásul veszi, hogy az ajándék tanácsadás 49.990 Ft, míg a konyhatervezés 99.990 Ft költséggel jár.