Mit jelent a német minőség a konyhában?

Mit is jelent az, hogyha német minőségről beszélünk? Általában arra szoktuk ezt a jelzőt használni, ami kifogástalan, magas sztenderdek alapján készül, jól bírja a „gyűrődést” és sokáig kiváló állapotban marad.

A bútorgyártásban is létezik ez a sztenderd – a német minőséget itt is megtaláljuk. Ezek a komplett konyhabútorok nagyon magas minőségben készülnek. Hogy mit is jelent ez pontosan?

Nincsen semmilyen káros anyag tartalmuk például, ez már elengedhetetlen a gyártástechnológiában. Több német gyártóval dolgozunk együtt, ezeknek a cégeknek mindegyik üzemében van tesztelő állomás, melynek feladata a bútorok folyamatos próbára tétele. Biztosan ismerős a kép a legismertebb svéd bútoráruházból: egy gép rángatja a fiókokat az eladótérben, hogy lássuk a saját szemünkkel, mit bír, mennyire strapabíró. Nos, ez történik a konyhabútorokkal is.

Minden ajtópántot, fiókot, több százezerszer tesztelnek, de ez történik a világítással is, minden alkatrészt folyamatosan vizsgálnak. Ezeknél a konyhabútoroknál a minimum követelmény 15 év tökéletes állapotban, hiba nélkül – ez a zéró hiba stratégia. Csak azok a darabok kerülhetnek be a kollekcióba, amelyek átmentek ezen a rendkívül szigorú minősítésen. Rendszeres jelentéseket készítenek a reklamációk alapján, vizsgálják az egyes bútorok felmerülő hibáit. A szerelőcsapat nagy tudású szakemberekből áll, melyet folyamatosan tréningeznek.

Kiváló alapanyag, huszonegyedik századi technológia, környezetvédelem, olajozott folyamatok és magas kvalitású munkaerő. Ezek mind a német minőséget jelentik. Így lesz minőségi konyhánk.

Foglaljon hozzánk időpontot, hogy megtudja, mely német bútorok szolgálnák legjobban a kényelmét!

Nézze meg korábbi tartalmainkat is!

Milyen magas legyen a konyhapult?

A konyhatervezés egyik, ha nem a legfontosabb kérdése, hogy milyen magas legyen a konyhapult, pontosabban annak bizonyos szakaszai. Ugyanis mind a Schüller, mind a Nobilia konyhabútorok esetén bátran lehet játszani a magasságokkal akár egy konyha-összeállításon belül is.

TOVÁBB OLVASOM >>

Figyelem!

Az időpontfoglalással tudomásul veszi, hogy az ajándék tanácsadás 49.990 Ft, míg a konyhatervezés 99.990 Ft költséggel jár.

Figyelem!

Az időpontfoglalással tudomásul veszi, hogy az ajándék tanácsadás 49.990 Ft, míg a konyhatervezés 99.990 Ft költséggel jár.